Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوالی که ذهن بسیاری از اهالی فوتبال را به خود مشغول کرده این است که تیم های قهرمان در تورنمنت لیگ برتر فوتبال غیر از کاپ قهرمانی چه مقدار جایزه نقدی دریافت می کنند.

جنوب نیوز: در طول سال های گذشته همواره قهرمان لیگ برتر فوتبال کشورمان با دریافت جام قهرمانی و برگزاری یک جشن در محل آخرین دیدارش این جشن بزرگ را با هواداران خود تقسیم کرده است با این تفاوت که هرگز توضیح یا خبری در رابطه با دریافت جایزه نقدی از سوی فدراسیون فوتبال مطرح نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی و دقیق شدن روی لیگ های فوتبال مطرح در اروپا و دیگر نقاط جهان مشخص می‌کند تیم های قهرمان سهم عمده‌ای از محل حق پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی اطراف فوتبال را به خود اختصاص می‌دهند. به این شرح که بخشی از این مبالغ به صورت مستقیم و مساوی بین همه تیم های فوتبال لیگ‌های معتبر و نامعتبر تقسیم شده و بخشی از آن بر اساس رتبه و جایگاه، همچنین ظرفیت‌های باشگاه‌ها بین آنها تقسیم می‌شود.

به طور مثال در پایان فصل ۲۰-۲۰۱۹ در لالیگا اسپانیا از مجموعه آورده پولی که بابت حق پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی نصیب فدراسیون فوتبال اسپانیا شده بود تیم بارسلونا مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو و تیم دوم که اتلتیکو مادرید بود ۱۲۸ میلیون یورو جایزه نقدی دریافت کردند. در این میان جایزه نقدی تیم رئال مادرید به عنوان تیم رده سوم جدول لالیگا ۱۴۶ میلیون یورو از فدراسیون فوتبال اسپانیا بود. چیزی در حدود ۱۸ میلیون یورو بیشتر از تیم دوم!

چرایی این مطلب کاملاً واضح و مشخص و در فوتبال اسپانیا و فوتبال روز دنیا تعریف شده است. طبق جدول تقسیم بندی پول پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی از ۱۰۰ درصد مبلغ آورده برای فدراسیون فوتبال ۵۰ درصد از آن به صورت مساوی بین همه تیم‌ها تقسیم می‌شود. اما ۲۵ درصد این مبلغ بر اساس جایگاه تیم ها در رتبه‌های اول تا پایان جدول تقسیم می شود. ۲۵ درصد باقی مانده نیز بر اساس ظرفیت‌های شرکت کنندگان در هر تورنمنت تقسیم‌بندی و به آنها پرداخت می‌شود. به طور نمونه تیم رئال مادرید برای کسب عنوان سومی در جایگاه جدول لالیگا مبلغ ۱۸ میلیون یورو از تیم اتلتیکو مادرید بیشتر دریافت کرد. چرایی این موضوع به بحث بلیت‌فروشی، حق پخش تلویزیونی و دقایق و  ثانیه های تبلیغاتی بیشتر برای این تیم در رسانه‌های مختلف مربوط می‌شود.

نمونه دیگر این موضوع در فصل ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ لیگ برتر انگلیس جایی بود که تیم منچسترسیتی پس از کسب عنوان قهرمانی ۱۵۱ میلیون پوند جایزه دریافت کرد ولی تیم لیورپول به عنوان تیم دوم جدول رده بندی ۱۵۲ میلیون یورو جایزه گرفت و تیم چلسی به عنوان تیم سوم جدول ۱۴۶ میلیون پوند. اینجا هم مشخص می‌شود که تیم لیورپول به دلیل ظرفیت های بیشتری که برای جلب مخاطب داشته توانسته یک میلیون پوند بیشتر از تیم من سیتی یا همان قهرمان دریافتی داشته باشد.

برای بررسی چنین موضوعی در لیگ برتر فوتبال کشورمان با حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ صحبت کردیم که وی در گفت و گو با مشرق، در همین باره توضیح داد: در ایران نیز تیم ها بر اساس جدولی که برای باشگاه‌ها تعیین شده از محل کسب درآمدهای لیگ برتر دریافتی دارند. با این تفاوت که از ۱۰۰ درصد آورده تبلیغات محیطی و تلویزیونی ۲۰ درصد آن به ترتیب بین فدراسیون فوتبال (۱۰درصد)، سازمان لیگ و هیئت فوتبال میزبان (هر یک ۵ درصد) تقسیم می‌شود و ۸۰ درصد باقیمانده به دو نسبت بین همه تیم ها تقسیم می شود.

وی ادامه داد: ۴۰ درصد از کل رقم باقی مانده به طور مساوی به همه تیمها تعلق می گیرد و ۴۰ درصد باقی مانده بر اساس رتبه تیم های حاضر در جدول باشگاه ها اختصاص می یابد.

او در پاسخ به این سوال که چرا در فوتبال کشورمان به ظرفیت سنجی و مخاطب محوری تیم‌ها توجهی نمی‌شود، توضیح داد: در این باره و از زمانی که بلیت فروشی به باشگاه واگذار شد این موضوع به این شکل در بحث پرداخت پول به باشگاه‌های پرطرفدارتر تعریف شد. به این ترتیب که تیم‌هایی مانند پرسپولیس و استقلال به دلیل داشتن تماشاگران بیشتر سهم بیشتری بابت بلیت ‌فروشی دریافت می‌کنند. سهمی که ۸۰ درصد آن به باشگاه میزبان و ۲۰ درصد باقیمانده به طور مساوی بین تیم مهمان، سازمان لیگ و هیئت فوتبال میزبان تقسیم می‌شود که البته در این مدت هنوز از این محل پولی به سازمان لیگ پرداخت نشده است.

به این ترتیب مشخص می شود تیم های قهرمان در فوتبال کشورمان اگر جایزه نقدی دریافت می کنند در واقع بخشی از همان تبلیغات محیطی خواهد بود که به دلیل نداشتن حق پخش تلویزیونی این سهم بسیار کمتر از آنچه که می تواند باشد است.

بهمنی در همین خصوص توضیح داد: با توجه به پیگیری های سالهای اخیر به ویژه در ماه‌های گذشته درصدد هستیم تا با دریافت حق پخش تلویزیونی از صدا و سیما از این بابت سهم بیشتری بابت پخش مسابقات فوتبال به ویژه به تیم‌هایی که پرطرفدارتر هستند اختصاص بدهیم.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: جایزه نقدی دریافت حق پخش تلویزیونی فدراسیون فوتبال پخش تلویزیونی فوتبال کشورمان تبلیغات محیطی تقسیم می شود میلیون یورو سازمان لیگ باشگاه ها لیگ برتر بر اساس همه تیم تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جوایز پیبادی از مل بروکس، بازیگر، کمدین، نویسنده و کارگردان با اهدای جایزه یک عمر دستاورد شغلی تجلیل می‌کند. در همین حال کویینتا برانسون، نویسنده، تهیه‌کننده، بازیگر و کمدین سریال «ابوت ابتدایی» جایزه «پیشگام» این سازمان را دریافت خواهد کرد.

بروکس و برانسون هر ۲ با مجموع آرای هیات مدیره این جوایز انتخاب شدند تا در هشتاد و چهارمین مراسم سالانه جوایز پیبادی در ۹ ژوئن در لس آنجلس از آن‌ها تجلیل شود.

برگزارکنندگان این جایزه در حالی که از مل بروکس به عنوان یکی از محبوب‌ترین کمدین‌های تمام دوران یاد کردند، افزودند: وی به معنای واقعی کلمه استانداردهای کمدی تلویزیونی را از همان روزهای ابتدایی آن تعیین کرد. در دنیای تلویزیون، فیلم، تئاتر و ضبط، آقای بروکس در لیگ خودش بازی می‌کند و از همه سر است.

مدیر اجرایی پیبادی همچنین از کویینتا برانسون به عنوان یک نیروی خلاق و باطراوت در کمدی تلویزیونی یاد کرد و افزود: پیبادی مفتخر است که از این ۲ هنرمند برای استفاده‌شان از کمدی برای گفتن داستان‌هایی که زندگی بسیاری را غنی‌تر می‌کند، تجلیل می‌کند.

بروکس یکی از تاثیرگذارترین چهره‌ها در تاریخ تلویزیون کمدی آمریکاست و همواره از کمدی به عنوان نوعی مقاومت، استفاده کرده است. او در طول دوران کاری برجسته‌اش، ۲ جایزه اسکار، ۴ جایزه امی، ۳ جایزه تونی و ۳ جایزه گرمی دریافت کرده است.

مل بروکس ۹۷ ساله برای کارگردانی و نویسندگی فیلم‌هایی چون «تهیه کنندگان» در سال ۱۹۶۸ که برنده اسکار فیلمنامه غیراقتباسی شد، «دوازده صندلی»، «زین‌های شعله ور»، «فرانکنشتاین جوان»، «فیلم صامت»، «اضطراب بالا»، «تاریخ جهان قسمت اول» شناخته می شود. «بودن یا نبودن»، «توپ‌های فضایی»، «بوی گند زندگی»، «رابین هود: مردانی با جوراب شلواری»، «سکوت ژامبون‌ها» و «دراکولا: مرده و دوست داران آن» از دیگر فیلم های وی هستند که وی در بیشترشان به عنوان بازیگر هم حضور داشت.

او جایزه دستاورد یک عمر موسسه ملی فیلم، مرکز کندی و اسکار افتخاری و نیز مدال ملی هنر را دریافت کرده که بالاترین جایزه‌ای است که دولت آمریکا به هنرمندان اهدا می‌کند.

جایزه پیبادی هر سال برای دستاورد برجسته و خدمات عمومی شایسته شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، شرکت‌ها و رسانه‌های اینترنتی و اشخاص مستقل، اهدا می‌شود.

هشتاد و چهارمین دوره جوایز سالانه پیبادی اسامی برندگان خود را ۹ مه اعلام خواهد کرد.

کد خبر 6096929

دیگر خبرها

  • سردار آزمون و پیش‌بینی‌اش از قهرمان لیگ برتر (فیلم)
  • ببینید | این گل ستاره ایرانی نامزد دریافت جایزه پوشکاش است؛ عجب گلی!
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • هفته بیست و ششم لیگ برتر| تقسیم امتیاز در سیرجان
  • سنگین‌ترین جریمه فوتبال ایران؛ جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیر فنی
  • سنگین ترین جریمه فوتبال ایران؛ جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیرفنی
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند